Wij zijn Taste for Talent: Suus, Odile en Chris.
Geen detacheerders in pak, maar mensen uit de horeca die weten hoe het er echt aan toe gaat. Matchmakers met horeca-DNA.
Met een scherp oog voor karakter en een neus voor potentieel helpen we horecabedrijven aan talent dat blijft plakken. Niet omdat het moet, maar omdat het past.
Odile weet van aanpakken. Geen gelul, maar oog op het doel. Als matchmaker++ zorgt ze niet alleen voor een superstrakke planning en iedereen weet waar ie aan toe is, maar regelt ze ook alles rondom Werving & Selectie. Eigenlijk doet Ootje zo’n beetje alles. Ootje is daarnaast fantastisch in het maken van een heerlijk broodje, dus hier op kantoor zijn er meeeer dan genoeg redenen om haar op handen te dragen.
Chris is trotse vader van twee dochters, gelukkig met zijn vriendin én een team waar hij met plezier zijn handen vol aan heeft.
Sinds zijn 19e actief in de uitzendbranche en nog altijd gedreven door dezelfde passie: mensen en bedrijven met elkaar verbinden. Hij houdt van netwerken en zet zich dagelijks in om – samen met de uitzendtalenten en opdrachtgevers van Taste for Talent – te zorgen voor optimale personele bezetting, op elk gewenst moment.
Suus bewaart graag het overzicht en trekt projecten helemaal door tot het eind. Resultaat: daar gaan we voor. Een kei in het platslaan van complexe uitdagingen naar haalbare doelen. Hoe kunnen we zo goed mogelijk aansluiten op talentzoekers én smaakmakers?
Suus houdt van salsa, zumba en knutselen in de keuken én op de naaimachine. Samen met haar man René of dochter Iza een potje skelter rijden op de camping vindt ze ook leuk.